21.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Αναφορά: Η Apple αρχίζει να εργάζεται σε αναδιπλούμενη οθόνη 20 ιντσών, πιθανώς για μελλοντικό MacBook Pro

    Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας οθόνης 20 ιντσών, πιθανώς για ένα μελλοντικό μοντέλο MacBook Pro, σύμφωνα με σημερινή αναφορά του The Elec, επικαλούμενη πηγές του κλάδου.

    Σύμφωνα με την αναφορά, η συσκευή 20 ιντσών θα διαθέτει οθόνη OLED 20,25 ιντσών κατασκευασμένη από έναν άγνωστο προμηθευτή εξαρτημάτων από τη Νότια Κορέα. Με μια οθόνη 20,25 ιντσών ξεδιπλωμένη, η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 15,3 ιντσών όταν είναι διπλωμένη, μεγαλύτερη από το τρέχον μεγαλύτερο iPad Pro αλλά μικρότερη από το MacBook Pro 16 ιντσών.

    Δεδομένου ότι το μέγεθος της οθόνης είναι στις αρχές των 20 ιντσών όταν ξεδιπλωθεί, το προϊόν του έργου είναι πιθανό να είναι σε μορφή κοντά σε ένα MacBook (laptop). Αν υποθέσουμε ότι ένα προϊόν 20 ιντσών είναι 20,25 ίντσες, θα έχει μέγεθος 15,3 ίντσες όταν διπλωθεί.

    Η έκθεση υποστηρίζει ότι η Apple προσβλέπει σε μια κύρια εμπορική κυκλοφορία της πτυσσόμενης συσκευής της το 2026 ή το 2027, αλλά είναι τονίζεται ότι η Apple είναι απίθανο να το κάνει μέχρι να μεταφέρει το iPad και το Mac σε οθόνες OLED. Επί του παρόντος, μόνο τα κορυφαία μοντέλα iPhone και Apple Watch διαθέτουν οθόνες OLED ενώ άλλα προϊόντα της Apple διαθέτουν οθόνες LCD.

    Σε ένα πρόσθετο στοιχείο της αναφοράς, το The Elec ισχυρίζεται ότι η Apple προσπαθεί να αντικαταστήσει το iPad mini με μια αναδιπλούμενη συσκευή που έχει μέγεθος 10 ίντσες και σημειώνει ότι ένα αναδιπλούμενο iPhone είναι «απίθανο», παρά τις αναφορές ότι η Apple εργάζεται σε ένα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.