19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το watchOS 10 φημολογείται ότι θα διαθέτει νέα διάταξη αρχικής οθόνης με φακέλους

    Η επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού watchOS 10 για το Apple Watch θα διαθέτει μια νέα διάταξη αρχικής οθόνης, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε σήμερα ο ανώνυμος λογαριασμός Twitter @analyst941. Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το watchOS 10 στο WWDC στις 5 Ιουνίου.

    Η πηγή ισχυρίστηκε ότι η νέα διάταξη θα ήταν πιο εύκολη στην πλοήγηση και θα είχε περισσότερες πτυχές που μοιάζουν με το iOS, συμπεριλαμβανομένων φακέλων για εφαρμογές. Ωστόσο, δεν είναι σίγουροι εάν η νέα διάταξη θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή ή θα είναι διαθέσιμη ως δευτερεύουσα επιλογή. Η πηγή δεν μοιράστηκε πρόσθετες πληροφορίες, αλλά είπε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

    Στο ενημερωτικό δελτίο του το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι το watchOS 10 θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού του Apple Watch από το 2015. Συγκεκριμένα, είπε ότι μία από τις προγραμματισμένες βελτιώσεις για το Apple Watch είναι μια “ενημερωμένη διεπαφή”, η οποία θα ευθυγραμμιστεί με ένα επανασχεδιασμένο Home. Οι εφαρμογές Apple Watch έχουν οργανωθεί σε ένα κυψελωτό πλέγμα από τότε που κυκλοφόρησε η συσκευή το 2015, με επίσης διαθέσιμη προβολή λίστας με δυνατότητα κύλισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.