21.7 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Η Apple εστιάζει σε εφαρμογές αθλημάτων, παιχνιδιών και γυμναστικής για τα AR/VR headset της

    Η Apple ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα headset AR/VR «μικτής» πραγματικότητας στο WWDC τον Ιούνιο και η εταιρεία εργάζεται για να δημιουργήσει ελκυστικές εμπειρίες εφαρμογών για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν τη συσκευή. Η Apple εργάζεται σε αποκλειστικές εφαρμογές αθλητικών, παιχνιδιών, ευεξίας και συνεργασίας για τη συσκευή, αναφέρει το Bloomberg.

    Η Apple σχεδιάζει να προσαρμόσει τις εφαρμογές iPad για τα headset και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υπάρχον περιεχόμενο του App Store μέσω της τρισδιάστατης διεπαφής της συσκευής. Οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί από την Apple, όπως Safari, Ημερολόγιο, Επαφές, Αρχική σελίδα, Αρχεία, Μηνύματα, Σημειώσεις, Φωτογραφίες, Μουσική, Υπενθυμίσεις και άλλες ενσωματωμένες εφαρμογές θα βελτιστοποιηθούν για τη συσκευή. Πολλές εφαρμογές θα μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα και θα υπάρχει μια πτυχή γεωγραφικής τοποθεσίας για εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών όταν ο χρήστης βρίσκεται σε διαφορετικά δωμάτια.

    Μια εφαρμογή Fitness+ θα επιτρέπει στους χρήστες να ασκούνται ενώ παρακολουθούν τον εκπαιδευτή Fitness+ σε μια ρύθμιση εικονικής πραγματικότητας και θα υπάρχει μια εφαρμογή Health για την καθοδήγηση των χρηστών μέσω διαλογισμών με γραφικά, ήχους και φωνητικές εντολές. Με τη βαθύτερη ώθηση της Apple στα αθλήματα, θα δοθεί έμφαση σε καθηλωτικές εμπειρίες προβολής για περιεχόμενο MLB και MLS, καθώς και μια αποκλειστική εφαρμογή τηλεόρασης για παρακολούθηση βίντεο σε περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας.

    Υπάρχει μια αποκλειστική εμπειρία FaceTime που θα χρησιμοποιεί είδωλα που μοιάζουν με Memoji και εικονικές αίθουσες συσκέψεων και η Apple σχεδιάζει μια εφαρμογή Βιβλία για ανάγνωση στην εικονική πραγματικότητα. Μια εφαρμογή Κάμερα θα μπορεί να τραβάει εικόνες από τις κάμερες των headsets και μια έκδοση του Freeform θα προσαρμοστεί σε μια τρισδιάστατη διεπαφή για εργασία σε έργα συνεργασίας με άλλους.

    Η Apple συνεργάζεται με έναν επιλεγμένο αριθμό προγραμματιστών gaming για να τους βοηθήσει να ενημερώσουν το υπάρχον περιεχόμενό τους για μικτή πραγματικότητα και η Apple θα έχει επίσης ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων διαθέσιμα για τη δημιουργία εμπειριών AR/VR.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.