19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Viber είναι πλέον συμβατό με το iPad

    Viber-5.4.1-for-iOS-teaser-002

    Το Viber, η δεύτερη πιο δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων μετά το WhatsApp, την Δευτέρα ανανέωσε την iPhone εφαρμογή του με υποστήριξη πλέον και του iPad.

    Έτσι λοιπόν από σήμερα η δωρεάν αυτή εφαρμογή γίνεται universal. Η αλλαγή – αναβάθμιση αυτή στην έκδοση 5.4 δεν φέρνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό πέρα από το γεγονός πως η εφαρμογή εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη οθόνη του iPad.

    “Πλήρη υποστήριξη του iPad – πλέον απολαύστε όλα τα χαρακτηριστικά του Viber στο iPad” αναφέρει χαρακτηριστικά το συνοδευτικό κείμενο αυτής της κυκλοφορίας.

    Viber-5.4.1-for-iOS-iPad-screenshot-002

    Να τονίσουμε επίσης ότι ότι γράφετε στην εφαρμογή στο iPad αυτόματα αυτό θα συγχρονίζεται πλέον τόσο στο iPhone και στο iPod Touch και το ίδιο θα συμβαίνει και αντίθετα. Το Viber όμως δε θα μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα στο iPhone ή στο iPad σας αλλά σε μια μόνο από τις αυτές συσκευές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles