21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Touch ID για τις App Store αγορές δεν λειτουργεί για πολλούς χρήστες στην iOS 8.3

    2013-09-10_21-05-32-toucid_store

    Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών κάνουν έντονα παράπονα μιας και μετά την αναβάθμιση της συσκευής τους στην iOS 8.3 έχασαν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Touch ID στις επιβεβαιώσεις αγορών εφαρμογών από το App Store.

    Όπως γίνεται λόγος στα TwitterReddit αλλά και στο thread των Apple Support Communities φόρουμ, το iOS 8.3 ζητάει το Apple ID κωδικό για κάθε νέα αγορά που κάνει κάποιος από το App Store. Αυτό γίνεται ανεξάρτητα από το αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει την Touch ID επιλογή στις ρυθμίσεις.

    Το παραπάνω πρόβλημα – bug φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις ανεξάρτητα από τον πάροχο της συσκευής, το αν κάποιος αναβάθμισε μέσω ΟΤΑ ή iTunes την συσκευή του ή τον αριθμό μοντέλου της συσκευής που τρέχει την iOS 8.3.

    Επίσης το να απενεργοποιήσετε το Touch ID για το App Store από τα Settings > Touch ID & Passcode και να το ενεργοποιήσετε εκ νέου δεν είναι κάτι που θα λύσει το πρόβλημα σας.

    Παραμένει άγνωστο αν αυτό το bug έχει να κάνει με την είσοδο ενός νέου χαρακτηριστικού στην iOS 8.3 που θέλει τον χρήστη να μην τοποθετεί τον Apple ID κωδικό του για κάθε νέα δωρεάν αγορά από το iTunes Store, iBooks Store και App Store.

     

    Πρόκειται λοιπόν για ένα bug το οποίο η Apple θα πρέπει να λύσει άμεσα με την iOS 8.3.1.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles