21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το “Tomb Raider Reloaded” έγινε διαθέσιμο δωρεάν στο iOS

    Τον Νοέμβριο του 2020, η Square Enix London και η Emerald City Games ανακοίνωσαν έναν νέο μυστηριώδη τίτλο στη σειρά Tomb Raider που ονομάζεται Tomb Raider Reloaded. Δεν ήταν γνωστά πολλά για το παιχνίδι εκείνη την εποχή, εκτός από το ότι θα εστιαζόταν στην “κλασική Lara Croft” από τις προηγούμενες συμμετοχές της σειράς και είχε δημιουργηθεί από την αρχή για κινητά.

    Δεν ακούσαμε πολλά για το Tomb Raider Reloaded έκτοτε, αλλά πέρυσι η Square Enix πούλησε ένα σωρό από τα δικαιώματα της στον Όμιλο Embracer, συμπεριλαμβανομένης της Tomb Raider IP, η οποία στεγαζόταν τώρα σε μια νέα εταιρεία που ονομάζεται CDE Entertainment.

    Τώρα περισσότερα από δύο χρόνια μετά την αρχική της αποκάλυψη CDE και Emerald City κυκλοφόρησαν επιτέλους το Tomb Raider Reloaded σε συσκευές iOS και Android.

    Εάν σκέφτεστε “αυτό μοιάζει πολύ με το Archero” ναι, δεν θα έχετε άδικο. Και αυτό δεν είναι κακό; Αυτό το στυλ δράσης και αναβάθμισης loot ταιριάζει πολύ καλά στον κόσμο της Lara Croft. Όπως ανέφερα κατά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού πριν από μερικές εβδομάδες, το Tomb Raider Reloaded κυκλοφόρησε ταυτόχρονα ως κανονική δωρεάν κυκλοφορία στο iOS App Store και στο Google Play Store, αλλά και ως μέρος του τη βιβλιοθήκη Netflix Games με μια ειδική έκδοση Tomb Raider Reloaded Netflix.

    Το Tomb Raider Reloaded είναι πολύ διασκεδαστικό. Κάθε επίπεδο είναι απλώς ένα δωμάτιο που μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από λίγα δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί, γεγονός που δίνει στο παιχνίδι έναν ωραίο άνετο ρυθμό. Είναι επίσης εκπληκτικά προκλητικό και στρατηγικό, καθώς πρέπει να λάβετε υπόψη τους διαφορετικούς εχθρούς και τις επιθέσεις τους, καθώς και περιβαλλοντικές λεπτομέρειες και κινδύνους, διαφορετικά το τρέξιμό σας και πολλά ακόμη. Μια σχεδόν σταθερή ροή νέων όπλων, εξοπλισμού και αναβαθμίσεων κρατά τις επιτυχίες ντοπαμίνης να έρχονται, ενώ υπάρχει ακόμη και μια πραγματική ιστορία περιπέτειας της Lara Croft που τα συνδυάζει όλα μαζί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.