13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η πρώτη μεγάλη ταινία για το 2023 κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Apple TV+

    Το Apple TV+ κυκλοφορεί σήμερα την πρώτη του μεγάλη ταινία για τη χρονιά: το neo-noir θρίλερ Sharper. Με πρωταγωνιστές τους Julianne Moore, Sebastian Stan, John Lithgow και άλλους, η ταινία περιστρέφεται γύρω από την ιστορία ενός απατεώνα που αναλαμβάνει τον κόσμο της ελίτ των δισεκατομμυριούχων του Μανχάταν.

    Το Sharper είναι ένα γλαφυρό θρίλερ, που εστιάζει στην ιστορία ενός μικρού απατεώνα που θέτει τις φιλοδοξίες του στην ευκαιρία να κάνει μια τεράστια ληστεία στους πλούσιους δισεκατομμυριούχους που ζουν στη Νέα Υόρκη, κλέβοντας πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι έχει κάνει ποτέ πριν.

    Όπως τονίζει το τρέιλερ, «αν πρόκειται να κλέψεις, κλέψε πολύ». Όμως, στην ιστορία, δεν είναι ξεκάθαρο ποιος ακριβώς εκμεταλλεύεται ποιον μέχρι το τέλος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.