21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το ατμοσφαιρικό Adventure Game «Lost Words: Beyond the Page» έρχεται σε iOS τον Απρίλιο

    Το ατμοσφαιρικό παιχνίδι περιπέτειας Lost Words: Beyond the Page έκανε το ντεμπούτο του σε πλατφόρμες υπολογιστών και κονσόλας στο παρελθόν και έρχεται σε κινητά μέσω της Plug In Digital (PID Games).

    Προς το παρόν, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά οι προπαραγγελίες και οι προεγγραφές είναι διαθέσιμες. Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι περιπέτειας που συνδυάζει 2D gameplay και 3D γραφικά για παζλ.

    Έχει μια ιστορία που έγραψε η Rhianna Pratchett. Η έκδοση iOS είναι δωρεάν για έναρξη, με μία μόνο αγορά εντός εφαρμογής για ξεκλείδωμα του υπόλοιπου παιχνιδιού. Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει τα δύο πρώτα κεφάλαια.

    Ενώ το Lost Words: Beyond the Page δεν έχει ακόμη επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, η σελίδα του App Store το έχει καταχωρίσει για τις 11 Απριλίου. Αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύμβολο κράτησης θέσης μέχρι τη λήψη επίσημης ανακοίνωσης.

    Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να προπαραγγείλετε το Lost Words: Beyond the Page στο App Store για iOS εδώ και στο Google Play για Android εδώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.