13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το «realityOS» της Apple για το φημολογούμενο AR/VR headset διέρρευσε σε πηγαίο κώδικα

    Νέες αναφορές στο “realityOS”, το λειτουργικό σύστημα AR/VR που θα τρέχει στο headset μεικτής πραγματικότητας της Apple, βρέθηκαν στα αρχεία καταγραφής μεταφόρτωσης του App Store και στον πηγαίο κώδικα της Apple σήμερα το πρωί.

    Η Apple εργάζεται σε τουλάχιστον δύο projects AR που περιλαμβάνουν ένα headset επαυξημένης πραγματικότητας που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022 ή του 2023, ακολουθούμενο από ένα πιο κομψό ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας που θα αν πάνε όλα βάση πλάνων θα δει το φως της αγοράς αργότερα και σε δεύτερο χρόνο.

    Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple θέλει να δημιουργήσει ένα App Store για το headset αυτό, με έμφαση στα παιχνίδια, την αναπαραγωγή περιεχομένου και τις διασκέψεις μέσω βίντεο. Έχει περιγραφεί από το Bloomberg ως ένα «περιεκτικό τρισδιάστατο ψηφιακό περιβάλλον» σχεδιασμένο για παιχνίδια, κατανάλωση πολυμέσων και επικοινωνία.

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.