21.9 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το Parallels για Apple Silicon Mac υποστηρίζει πλέον τα Windows 11 Pro

    Το λογισμικό Parallels για Mac υποστηρίζει πλέον τα Windows 11 Pro σε μηχανήματα με επεξεργαστές της Apple, καθώς η Microsoft επιτρέπει πλέον επίσημα στην εφαρμογή να χρησιμοποιεί την έκδοση Arm-based των Windows 11 Pro και Windows 11 Enterprise.

    Οι χρήστες Mac με επεξεργαστές της Apple μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα Windows 11 στους υπολογιστές τους χρησιμοποιώντας το Parallels και, καθώς είναι μια εξουσιοδοτημένη λύση από τη Microsoft, οι διαχειριστές IT μπορούν να εγκαταστήσουν την έκδοση Arm-based των Windows 11 σε υπολογιστές Mac εργαζομένων.

    Το Parallels είναι γνωστό λογισμικό εικονικοποίησης που επιτρέπει τη χρήση εφαρμογών και επιτραπέζιων υπολογιστών Windows σε υπολογιστές Mac. Η Apple συνήθιζε να έχει τη δική της λύση Boot Camp, αλλά το Boot Camp δεν είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές Apple silicon Mac, αφήνοντας το λογισμικό εικονικοποίησης ως τη μόνη επιλογή για τους κατόχους Mac που πρέπει να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο των Windows.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.