20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει πόσα iPhone και iPad εκτελούν iOS 16 και iPadOS 16

    Η Apple έδωσε σήμερα στατιστικά στοιχεία υιοθέτησης του iOS 16 και του iPadOS 16 για πρώτη φορά από τότε που οι ενημερώσεις λογισμικού κυκλοφόρησαν στο κοινό πέρυσι.

    Τα δεδομένα αποκαλύπτουν πόσα iPhone και iPad εκτελούν iOS 16 και iPadOS 16, όπως μετρήθηκε από συσκευές που πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές στο App Store στις 14 Φεβρουαρίου. Το iOS 16 είναι συμβατό με το iPhone 8 και νεότερο, ενώ το iPadOS 16 είναι συμβατό με όλα τα iPad Pro μοντέλα και επιλεγμένα μοντέλα iPad Air, iPad mini και βασικού επιπέδου iPad που κυκλοφόρησαν από το 2017.

    Ο ιστότοπος της Apple αναφέρει ότι το iOS 16 είναι εγκατεστημένο στο 72% όλων των iPhone και στο 81% όλων των iPhone που παρουσιάστηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το 20% όλων των iPhone χρησιμοποιούν ακόμα iOS 15, ενώ το 8% εκτελεί iOS 14 ή παλαιότερο, σύμφωνα με την Apple.

    Η υιοθέτηση του iPadOS 16 είναι στο 50% συνολικά και στο 53% για όλα τα μοντέλα iPad που παρουσιάστηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την Apple. Η χρήση του iPadOS 15 παραμένει αρκετά υψηλή στο 35% σε όλα τα συμβατά μοντέλα iPad, ενώ το 13% εκτελεί iPadOS 14 ή παλαιότερο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.