22.9 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Το Mailbox γίνεται διαθέσιμο στο Android και έρχεται σύντομα και στο OS X

    Mailbox-apps

    Το Mailbox, είναι ένας δημοφιλής email client που πλέον ανήκει στην Dropbox με πολλούς χρήστες να το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Σήμερα το πρωί η εταιρεία ανακοίνωσε και την επίσημη διάθεση του σε 2 ακόμη πλατφόρμες αυτές του Android αλλά και του OS X.

    H έκδοση για το Android θα γίνει διαθέσιμη μέσα στην ημέρα μέσω του Google Play Store ενώ η έκδοση για το OS X θα γίνει διαθέσιμη πολύ σύντομα.

    Το Mailbox για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση του στο iPhone τον Φεβρουάριο του 2013 παρουσιάζοντας μια πολύ μοντέρνα διεπαφή και έχοντας την δυνατότητα να συγχρονίσει τους λογαριασμούς email από το Gmail, Yahoo Mail και iCloud. Οι χειρονομίες που εισήγαγε το κάνανε αγαπητό στον κόσμο παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποια άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

    Μέρος της σημερινής ανακοίνωσης έχει ως εξής:

    First, we are thrilled to introduce Mailbox for Android (available here). We’ve received thousands of requests for an Android app, and after nearly a year of work we’re excited to bring the simplicity of Mailbox to the world’s most popular mobile platform. […]

    Mailbox for Mac has been another labor of love for our team. It’s the product of painstaking iteration (over, and over, and over) to build the lightest, fastest, most delightful desktop mail client ever. You can watch a demo of the app during the Dropbox keynote (available on theDropbox blog later today), and sign up to get early access here. We’ve still got quite a bit of work to do, but we’ll be adding people to the beta as quickly as we can.

    To Mailbox μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν τόσο για το iPhone όσο και για το iPad από το App Store εδώ ενώ αν θέλετε να δοκιμάστε πρώτοι την beta έκδοση του στο OS X μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles