16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iWatch θα γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης;

    iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

    To Reuters παρουσίασε σήμερα μια νέα αναφορά σχετικά με το iWatch. Αναφέροντας πηγές κοντά στην Apple κάνει αναφορά πως το επερχόμενο smartwatch της Apple θα ξεκινήσει την μαζική του παραγωγή στα εργοστάσια της Ταϊβανέζικης Quanta Computer Inc, για ένα λανσάρισμα κοντά στον Οκτώβριο.

    Η αναφορά επίσης προσφέρει πληροφορίες που έχουμε ακούσει και σε άλλες φήμες συμπεριλαμβανομένων αυτών της ύπαρξης μια 2.5 ιντσών οθόνης και ασύρματης φόρτισης. Τέλος αναφέρετε και η ύπαρξης ενός αισθητήρα που θα μπορεί να μετράει τους παλμούς του χρήστη.

    “Η Apple θα παρουσιάσει ένα smartwatch με μια οθόνη 2.5 ιντσών και ελαφρώς ορθογώνιο. Οι πηγές μας επίσης ανέφεραν πως η πρόσοψη του θα εξέχει λίγο από το υπόλοιπο σώμα ενώ θα έχει δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Η Apple αναμένεται να λανσάρει 50 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές μέσα στον πρώτο χρόνο αν και πρέπει να τονίσουμε πως αυτές είναι μόνο αρχικές εκτιμήσεις. Το smartwatch είναι ήδη σε διαδικασία εκτενών τεστ στην Quanta και θα μείνει εκεί μιας και στον συγκεκριμένο προμηθευτή θα γίνει το 70% της συναρμολόγησης του.”

    Αν και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε πολλά με σιγουριά μιας και έχουμε πολλές φήμες σχετικά με το iWatch της Apple το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple σίγουρα δουλεύει πάνω στο εν λόγω προϊόν και πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του τον Οκτώβριο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles