15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 7 θα είναι “βαρετό” σύμφωνα με την WSJ

    27021489663_ba326b37ee_b-780x439

    Οι φήμες ότι το iPhone 7 δεν θα αποτελέσει μια μεγάλη αναβάθμιση επιβεβαιώθηκε σήμερα από την Wall Street Journal που αναφέρει πως η Apple θα αλλάξει τα πλάνα της που την θέλουν να ανασχεδιάζει την συσκευή της κάθε 2 χρόνια.

    Φέτος το iPhone θα έρθει με αρκετές αλλά μικρές αναβαθμίσεις ενώ κάποιες άλλες ποιο μεγάλες που η Apple ήλπιζε πως θα έφερνε δεν θα προλάβουν να κάνουν την εμφάνιση τους στο επερχόμενο μοντέλο.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα σε μια συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Apple ένας μηχανικός που εδρεύει στην Κίνα ρώτησε γιατί το επερχόμενο iPhone δεν άλλαξε πολύ ως προς τον σχεδιασμό του. Η απάντηση ήταν πως υπάρχει μια νέα τεχνολογία που έχει σκοπό σύντομα να ενσωματώσει η Apple και που έρχεται αλλά θέλει χρόνο για να είναι πλήρως συμβατή.

     

    Το άρθρο επίσης επιβεβαιώνει πως η Apple θα καταργήσει φέτος την 3.5 mm θύρα στα iPhone 7 αφήνοντας την lightning συνδεσμολογία να έχει τον ρόλο της φόρτισης αλλά και των ακουστικών.

    Μια πρόσφατη φήμη μάλιστα θέλει την Apple να συμπεριλαμβάνει έναν lightning to 3.5 mm αντάπτορα έτσι ώστε η μετάβαση να είναι πιο ομαλή.

    Η Apple επίσης ίσως συμπεριλάβει ένα σύστημα διπλών φακών για το iPhone 7 Plus που θα αποτελέσει μια μεγάλη αναβάθμιση για τους φίλους της φωτογραφίας και που θα φέρει το iPhone ένα βήμα πιο κοντά στην λήψη DSLR ψηφιακών φωτογραφιών.

    Η WSJ αναφέρει πως η εταιρεία επιθυμούσε να φέρει μια κυρτή οθόνη στο iPhone 7 αλλά αυτή δεν ήταν έτοιμη. Η Apple λοιπόν ελπίζει πως θα ενσωματώσει αυτό το νέο μεγάλο χαρακτηριστικό του χρόνου όπου και το iPhone κλείνει τα 10 χρόνια.

    Το iPhone 7 αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Πέρα από τις παραπάνω αλλαγές περιμένουμε έναν πιο απλοϊκό σχεδιασμό στο πίσω μέρος με έλλειψη των γραμμών της κεραίας, έναν γρηγορότερο επεξεργαστή, μια χρωματική μπλε επιλογή και ένα δεύτερο ακουστικό.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles