15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Apple κυκλοφόρησε την 3η beta για iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 και tvOS 9.2.2

     

    apple-public-beta-1024x611

    H Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την τρίτη beta για το iOS 9.3.3 τόσο στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της όσο και στους public testers. Η beta αυτή μπορεί να εγκατασταθεί μέσω ΟΤΑ ή να γίνει λήψη από το portal των προγραμματιστών της Apple ή από το Beta Software Program website.

    Αυτή η κυκλοφορία έρχεται 2 εβδομάδες μετά την δεύτερη beta του iOS 9.3.3 και στο σύνολο της αφορά μια σειρά διορθώσεων από την Apple και βελτιώσεων στην απόδοση.

    Η Apple προσπαθεί με αυτή την έκδοση να μειώσει στο ελάχιστο τα bugs του iOS 9.3 έτσι ώστε να εστιάσει κατόπιν αποκλειστικά στο νέο iOS 10 που ήδη έχει την πρώτη του beta και αυτό σε κυκλοφορία.

    Πέρα από το iOS η Apple έδωσε νέες beta και για τα tvOS και OS X. Οι δύο αυτές beta είναι διαθέσιμες στους εγκεκριμένους προγραμματιστές και testers και μπορούν να ληφθούν μέσω OTA για το tvOS και Mac App Store για το OS X.

    Τα OS X 10.11.6 και tvOS 9.2.2 είναι και αυτές με την σειρά τους μικρές αναβαθμίσεις και εστιάζουν σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles