16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro και πάλι φημολογείται ότι θα διαθέτει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια όπως το Apple Watch

    Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επόμενης γενιάς θα διαθέτουν ακόμη πιο λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη, παρόμοια με το Apple Watch Series 7 και νεότερα, σύμφωνα με έναν ανώνυμο leaker γνωστό ως “ShrimpApplePro” στο Twitter.

    Σε ένα tweet αυτή την εβδομάδα, o ShrimpApplePro είπε ότι πρόσθετες πηγές συμφωνούν τώρα ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν λεπτότερα πλαίσια μετά την αρχική φήμη τον περασμένο μήνα. Ο χρήστης αναμένει επίσης ότι τα πλαίσια θα είναι κυρτά σε όλα τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι άλλες πηγές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αυτήν τη πιθανή πτυχή του σχεδιασμού αυτή τη στιγμή.

    O ShrimpApplePro διέρρευσε με ακρίβεια τη σχεδίαση υλικού του Dynamic Island στα μοντέλα iPhone 14 Pro, και έτσι έχουν βαρύτητα τα όσα αναφέρει, αλλά η φήμη για τα λεπτότερα πλαίσια δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από άλλες αξιόπιστες πηγές.

    Ο διαρρήκτης ισχυρίστηκε επίσης προηγουμένως ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone 15 θα διαθέτει πλαίσιο από τιτάνιο και καμπύλες πίσω άκρες, που θα μπορούσαν να αντικατοπτρίζουν τα κυρτά πλαίσια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.