19 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Η Primate Labs λανσάρει το Geekbench 6 Benchmarking Suite

    Η Primate Labs ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Geekbench 6, της νεότερης έκδοσης της σουίτας συγκριτικής αξιολόγησης πολλαπλών πλατφορμών της εταιρείας. Το Geekbench 6 είναι μια αναβάθμιση από το υπάρχον Geekbench 5 που παρουσιάστηκε το 2019 και περιλαμβάνει υποστήριξη για νέα πρότυπα υλικού μαζί με αποτελέσματα που μιμούνται καλύτερα την απόδοση της συσκευής στον πραγματικό κόσμο.

    Τα σύνολα δεδομένων δοκιμών έχουν αντικατασταθεί για να «αντανακλούν καλύτερα το σύγχρονο υλικό και εφαρμογές».

    • Μεγαλύτερες φωτογραφίες σε αναλύσεις που τραβήχτηκαν από σύγχρονα smartphone (12 έως 48MP)
    • Παραδείγματα HTML αντιπροσωπευτικά των σύγχρονων προτύπων σχεδίασης ιστοσελίδων
    • Μια μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εικόνων για δοκιμές εισαγωγής
    • Μεγαλύτεροι χάρτες για δοκιμές πλοήγησης
    • Μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα παραδείγματα PDF
    • Αύξηση στο μέγεθος του φόρτου εργασίας Clang.

    Η Primate Labs λέει ότι οι δοκιμές μπορούν να αναπαραστήσουν καλύτερα τους τύπους αρχείων που είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν ή να αλληλεπιδράσουν οι πελάτες το 2023 και είναι πιο κοντά στους φόρτους εργασίας που χρησιμοποιούνται από τις εφαρμογές. Το Geekbench 6 έχει ενημερωθεί για να εκμεταλλευτεί καλύτερα τη GPU για μηχανική εκμάθηση για πιο ακριβείς συγκρίσεις μεταξύ πλατφορμών.

    Η συγκριτική αξιολόγηση πολλαπλών πυρήνων έχει αναθεωρηθεί και έχει σχεδιαστεί για να μετρήσει τον τρόπο με τον οποίο οι πυρήνες μοιράζονται τον φόρτο εργασίας σε πραγματικά παραδείγματα φόρτου εργασίας και υπάρχει μια σειρά από νέες δοκιμές που μετρούν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις συσκευές. Οι υπάρχουσες δοκιμές έχουν επίσης ενημερωθεί.

    Το Geekbench 6 είναι δωρεάν για κάθε μη εμπορική προσωπική χρήση, ενώ η έκδοση Pro του λογισμικού κοστίζει $79 για τις επόμενες δύο εβδομάδες χάρη σε έκπτωση 20 τοις εκατό. Η Pro λειτουργικότητα προσθέτει αυτοματισμό γραμμής εντολών, διαχείριση αποτελεσμάτων εκτός σύνδεσης και πολλά άλλα. Μπορείτε να κατεβάσετε το Geekbench 6 από τον ιστότοπο του Geekbench.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.