19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro θα έχει τρομακτικές επιδόσεις, σύμφωνα με υποτιθέμενα benchmarks που διέρρευσαν

    Μια διαρροή benchmark που ισχυρίζεται ότι είναι για το επερχόμενο τσιπ A17 ισχυρίζεται ότι το iPhone 15 Pro θα είναι εξαιρετικά ισχυρό — αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είμαστε δύσπιστοι.

    Καθώς οι γενιές αλλάζουν, τα τσιπ της Apple γίνονται πιο γρήγορα και πιο ισχυρά, κάτι που απεικονίζεται στα αποτελέσματα αναφοράς. Ωστόσο, μερικές φορές τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λίγο πολύ υψηλά για να είναι ρεαλιστικά.

    Μια τέτοια διαρροή έφτασε τη Δευτέρα, σε ανάρτηση του «@Tech_Reve» που αναδημοσιεύει λεπτομέρειες από το Weibo. Οι πληροφορίες ήταν προφανώς βαθμολογίες Geekbench για το τσιπ A17, το επόμενο βήμα στη σειρά τσιπ για κινητά της Apple που αναμένεται να προσγειωθεί στα μοντέλα iPhone 15 Pro.

    Σύμφωνα με το tweet, το A17 που τρέχει στο Geekbench 6 σημείωσε 3.019 βαθμούς στη δοκιμή ενός πυρήνα και 7.860 στην έκδοση πολλαπλών πυρήνων.

    Ενώ το A17 αναμένεται να είναι στη νέα διαδικασία των 3nm με βελτιώσεις ταχύτητας και απόδοσης, αυτοί οι αριθμοί εξακολουθούν να φαίνονται όχι τόσο ρεαλιστικοί, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα αποτελέσματα των προηγούμενων γενεών της σειράς Α.

    Για αρχή, η βαθμολογία 3.019 είναι πάνω από 500 μεγαλύτερη από το τρέχον κορυφαίο τσιπ A16 Bionic στο iPhone 14 Pro, ένα άλμα 20,6% στην απόδοση από έτος σε έτος. Ωστόσο, κοιτάζοντας τον Α14 έναντι του Α13 και του Α13 έναντι του Α12, τα άλματα είναι 10,8% και 10,6% αντίστοιχα.

    Η βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων έχει το ίδιο πρόβλημα, αλλά είναι λίγο υψηλότερη με άλμα 24% από έτος σε έτος, ενώ ο A16 βελτιώθηκε 16,3% και ο A15 17,4%.

    Αν και θα περιμένατε μια ώθηση απόδοσης κάθε χρόνο, το ποσό συνήθως δεν εκτινάσσεται τόσο όσο προτείνουν τα φημολογούμενα στοιχεία. Το τυπικό άλμα 10% της Apple εξακολουθεί να είναι σημαντικό για τις μάρκες της, αλλά το 20% θα ήταν λίγο δύσκολο.

    Προσθέστε ότι αυτή είναι μια φήμη που βασίζεται σε μια μη επαληθευμένη ανάρτηση στο Weibo χωρίς πραγματική απόδειξη ή ακόμη και ένα στιγμιότυπο οθόνης Geekbench για να την υποστηρίξει, και γίνεται λιγότερο πιστευτή όσο κυκλοφορούν οι φήμες. Με βάση την ιστορία, είναι επίσης πολύ νωρίς για τα μοντέλα iPhone 15 Pro για δοκιμή επικύρωσης μηχανικής να είναι διαθέσιμα για δοκιμή με τέτοιο τρόπο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.