17.1 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Το iPhone 14 θα είναι κατά 100 δολάρια πιο ακριβό, λέει ο αναλυτής

    Τουλάχιστον ένας αναλυτής πιστεύει ότι το iPhone 14 της Apple θα μπορούσε να είναι κατά 100 δολάρια πιο ακριβό από τον προκάτοχό του.

    Μια αναφορά της The Sun αναφέρει τον αναλυτή της Wedbush, Dan Ives, ο οποίος πιστεύει ότι το επόμενο

    iPhone της Apple, το iPhone 14, θα μπορούσε να είναι 100 δολάρια πιο ακριβό από το iPhone 13:

    Μιλήσαμε με τον ειδικό στον κλάδο της τεχνολογίας Dan Ives, ο οποίος προειδοποίησε για μια μεγάλη αύξηση των τιμών.

    Ο Ives είπε στη Sun ότι οι τιμές “έχουν αυξηθεί σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού” και ότι η Apple “πρέπει να μετακυλήσει αυτό το κόστος στον καταναλωτή σε αυτήν την κυκλοφορία”. Ένας άλλος αναλυτής με πηγές στην αλυσίδα εφοδιασμού, ο Ben Wood, είπε ότι μια άνοδος της τιμής είναι πιθανή, αλλά δεν είναι εγγυημένη, δηλώνοντας ότι η Apple έπρεπε να πάρει κάποιες «σκληρές αποφάσεις». Σημείωσε επίσης ότι οι παγκόσμιες συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι ένας παράγοντας. Πράγματι, η Apple έχει ήδη αυξήσει πρόσφατα την τιμή του iPhone και ορισμένων iPad στην Ιαπωνία κατά περισσότερο από 20% για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες οικονομικές πιέσεις. Ωστόσο, ο Wood έδωσε κάποια ελπίδα, δηλώνοντας ότι η Apple μπορεί να αποφασίσει ότι μπορεί να είναι αντιπαραγωγικό να αυξήσει το κόστος κρίνοντας πως είναι κάτι που θα βλάψει τις πωλήσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.