Saturday, September 7, 2024

Το iPhone 13 Pro ξεπερνά εύκολα το νέο Galaxy S22 της Samsung σε νέα benchmarks

Η Apple συνεχίζει να δείχνει την επιδεξιότητά της στους επεξεργαστές όχι μόνο στα τελευταία Mac, αλλά και στο iPhone. Τα νέα benchmarks που διεξάγονται από το PCMag δείχνουν ότι το νέο Galaxy S22 της Samsung εξακολουθεί να μην μπορεί να συμβαδίσει με τον A15 Bionic επεξεργαστή του iPhone 13 Pro.

Ενώ το PCMag σημειώνει ότι το Galaxy S22 είναι το “πιο ισχυρό τηλέφωνο Android” που έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα αναφοράς του εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max. Στις δοκιμές Geekbench 5, το Galaxy S22 Ultra, το οποίο τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, σημείωσε 3433 σε δοκιμές πολλαπλών πυρήνων, 1232 σε δοκιμές ενός πυρήνα και 448 σε δοκιμές μηχανικής μάθησης.

Από την άλλη πλευρά, το iPhone 13 Pro Max σημείωσε 4647 σε δοκιμές πολλαπλών πυρήνων, 1735 σε δοκιμές ενός πυρήνα και 948 σε δοκιμές μηχανικής μάθησης.

Το PCMag σημειώνει ότι αυτή είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση για την Qualcomm σε σχέση με τον περσινό Snapdragon 888, αλλά εξακολουθεί να μην είναι αρκετή για να φτάσει στην Apple.

Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.