Sunday, September 8, 2024

Το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 διορθώνουν περισσότερα από 30 τρωτά σημεία ασφαλείας

Οι ενημερώσεις iOS 16.2 και iPadOS 16.2 που κυκλοφόρησε σήμερα η Apple περιλαμβάνει διορθώσεις για περισσότερες από 30 ευπάθειες, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό τις συσκευές σας, εάν δεν έχετε κάνει ήδη.

Το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 διορθώνουν περισσότερα από 30 τρωτά σημεία ασφαλείας

Η Apple διόρθωσε ευπάθειες, από το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών έως το WebKit μέχρι τον πυρήνα, μαζί με ευπάθειες στο Safari, τον καιρό, τις Φωτογραφίες και άλλα. Κανένα από αυτά τα ζητήματα δεν ήταν γνωστό ότι είχε αξιοποιηθεί ενεργά, αλλά η ενημέρωση εξακολουθεί να είναι σημαντική τώρα που επισημαίνονται δημόσια όλα αυτά τα κενά ασφαλείας.

Η Apple έχει παράσχει πολλές από τις ίδιες επιδιορθώσεις στις ενημερώσεις iOS 15.7.2 και iPadOS 15.7.2 που είναι διαθέσιμες σε όσους δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 16.2 και υπάρχουν επίσης διορθώσεις στο tvOS 16.2, το watchOS 9.2 και το iCloud για Windows 14.1.

Στο Mac, το macOS Ventura 13.1 έχει τις ίδιες διορθώσεις, καθώς και μια ευπάθεια WebKit που μπορεί να έχει γίνει ενεργή έναντι εκδόσεων του iOS που κυκλοφόρησαν πριν από το iOS 15.1, το οποίο η Apple διόρθωσε στο iOS 16.1.2.

Όσοι δεν μπορούν να ενημερώσουν στο Ventura μπορούν να εγκαταστήσουν το macOS Monterey 12.6.2 ή το macOS Big Sur 11.7.2 για να λάβουν προστασία από ορισμένες από τις ευπάθειες.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.