22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Samsung κοροϊδεύει ξανά την έλλειψη ενός αναδιπλούμενου iPhone, αλλά τα στοιχεία πωλήσεων δείχνουν ότι οι αγοραστές δεν ενδιαφέρονται

    Η Samsung κοροϊδεύει για άλλη μια φορά την Apple επειδή δεν πούλησε ένα πτυσσόμενο iPhone, αυτή τη φορά με μια νέα διαφήμιση με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο που ισχυρίζεται ότι είναι «ώρα να διπλώσουμε μαζί». Η νέα διαφήμιση έρχεται, ωστόσο, καθώς τα δεδομένα από το Display Supply Chain Consultants δείχνουν ότι η σειρά iPhone 14 πήρε ένα μεγάλο κομμάτι από τις πωλήσεις αναδιπλούμενων τηλεφώνων, παρά το γεγονός ότι δεν… είναι foldable.

    Η Apple δεν προσφέρει μια foldable iPhone συσκευή και αυτό δεν είναι νέα για όποιον θέλει να αγοράσει ένα smartphone σήμερα. Παρόλα αυτά, η Samsung το έχει κάνει βασικό στόχο της διαφήμισης της τον τελευταίο χρόνο. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια διαφήμιση που ενθαρρύνει τους χρήστες iPhone που ήταν «στο φράχτη» να κάνουν το άλμα στη Samsung, αντί να περιμένουν την Apple να «προλάβει».

    Η Samsung φαίνεται να προβάλλει αυτήν τη διαφήμιση με θέμα το Παγκόσμιο Κύπελλο σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, με ορισμένους χρήστες να βλέπουν το σποτ αυτό στο TikTok ειδικότερα. Το βίντεο αναρτήθηκε σε έναν από τους λογαριασμούς της Samsung στο Weibo και εντοπίστηκε από έναν χρήστη στο Twitter.

    Όμως, παρά την εμμονή της Samsung να κοροϊδεύει την έλλειψη ενός foldable iPhone, είναι κάτι που φαινομενικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τους καταναλωτές. Στην πραγματικότητα, τα πιο πρόσφατα στοιχεία από αναλυτές της Display Supply Chain Consultants δείχνουν ότι το iPhone 14 πρόκειται να αφαιρέσει ένα κομμάτι από τις πωλήσεις αναδιπλούμενων τηλεφώνων το τέταρτο τρίμηνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.