18.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Το iOS 16.1 προσθέτει το ποσοστό μπαταρίας στα iPhone 13 Mini, iPhone 12 Mini, iPhone XR και iPhone 11 στην Status Bar

    Η Apple στο iOS 16 ενημέρωσε το εικονίδιο της μπαταρίας στα iPhone με Face ID για να εμφανίζει το συγκεκριμένο ποσοστό μπαταρίας και όχι απλώς μια οπτική αναπαράσταση του επιπέδου της μπαταρίας. Κατά την κυκλοφορία, αυτή η δυνατότητα δεν περιελάμβανε το iPhone 13 mini, το iPhone 12 mini, το iPhone XR ή το iPhone 11, αλλά σύμφωνα με πολλές αναφορές από τα φόρουμ MacRumors και το Twitter, όλα αυτά τα iPhone υποστηρίζουν πλέον τη δυνατότητα.

    Το ποσοστό της μπαταρίας δεν υπήρχε σε iPhone που διαθέτουν Face ID‌ στο iOS 15 λόγω της έλλειψης χώρου και στις δύο πλευρές της εγκοπής που φιλοξενεί το υλικό της κάμερας TrueDepth, αλλά η ενημερωμένη σχεδίαση iOS 16 της Apple προσθέτει το συγκεκριμένο επίπεδο μπαταρίας στο εικονίδιο της μπαταρίας, παρέχοντας μια καλύτερη ιδέα για την κατάσταση της μπαταρίας με μια ματιά.

    Με αυτήν την ενημέρωση, οι χρήστες iPhone 13 mini, iPhone 12 mini, iPhone XR και iPhone 11 μπορούν να δουν το ποσοστό της μπαταρίας τους στη γραμμή κατάστασης και το ποσοστό μπαταρίας είναι επίσημα διαθέσιμο στο iPhone XR και νεότερα. Οι συσκευές χωρίς εγκοπή Face ID εμφανίζουν πάντα και το ποσοστό της μπαταρίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.