17.4 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Το iOS 16.1 αρχίζει να θέτει τις βάσεις για την κυκλοφορία του Matter

    Οι εκδόσεις beta του iOS 16.1 και του iPadOS 16.1 που κυκλοφόρησαν χθες στους προγραμματιστές προσθέτουν μια νέα ενότητα “Αξεσουάρ θέματος” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις καθώς η Apple αρχίζει να προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου προτύπου έξυπνου σπιτιού Matter.

    Πατώντας στην ενότητα Matter Accessories υποδηλώνει ότι θα εμφανιστούν όλα τα αξεσουάρ Matter που έχουν προστεθεί σε μια συνδεδεμένη υπηρεσία. «Αυτές μπορούν επίσης να προστεθούν σε πρόσθετες υπηρεσίες με μια εφαρμογή που υποστηρίζει το Matter», αναφέρει το κείμενο.

    Η Apple δεν έχει ακόμη εφαρμόσει επίσημη υποστήριξη για το Matter, αλλά είπε ότι θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο. Το Matter είναι ένα νέο διαλειτουργικό, ασφαλές πρότυπο συνδεσιμότητας που έχει σχεδιαστεί για έξυπνες οικιακές συσκευές.

    Δημιουργήθηκε από την Connectivity Standards Alliance που περιλαμβάνει εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple, η Amazon και η Google, το Matter διασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων οικιακών συσκευών από διαφορετικές εταιρείες. Το HomeKit, το Google Assistant, το Alexa, το SmartThings και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές που υποστηρίζουν το Matter θα μπορούν να συνεργάζονται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.