21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iOS 10 σας προειδοποιεί όταν το Home Button του iPhone 7 δεν λειτουργεί

    screen-shot-2016-10-15-at-9-47-08-am

    To νέο ψηφιακό Home Button στα νέα iPhone 7 έχει δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα μέχρι στιγμής στους χρήστες. Έτσι λοιπόν αν και η μεταφορά σε ένα μη μηχανικό κουμπί έκανε όλους να πιστεύουν πως τα προβλήματα θα σταματούσαν αυτό τελικά δεν αληθεύει 100%. Η Apple αυτή την φορά όμως φαίνεται πως έχει εγκαταστήσει μια ασφάλεια στην περίπτωση που το νέο Home Button γίνει μη λειτουργικό για κάποιο χρήστη.

    Όπως λοιπόν διαπιστώθηκε από χρήστη των MacRumors Forums, αν το Home Button αποτύχει το iOS 10 αυτόματα δίνει μια λύση μέσω λογισμικού και παράλληλα εμφανίζει την ειδοποίηση “The Home Button May Need Service”.

    Κανείς δεν γνωρίζει στις πρώτες αυτές περιπτώσεις τι επηρέασε την λειτουργικότητα του Home Button του iPhone 7 αλλά αναφορές κάνουν λόγω πως η ειδοποίηση αυτή εμφανίστηκε ενώ ο χρήστης φόρτιζε την συσκευή του.

    Η παραπάνω ιστορία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και όλοι πιστεύαμε πως το νέο ψηφιακό Home Button θα ήταν λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα και προβλήματα από το μηχανικό που είχαμε τόσα χρόνια.

    Το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με την Taptic Engine που έφερε η Apple στο iPhone 7.

    Ένα άλλο στοιχείο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο η Apple προσπαθεί να δώσει εκ των προτέρων άμεση λύση στο πρόβλημα του χρήστη μέσω του λογισμικού της και την εμφάνιση ενός assistive touch κουμπιού στην οθόνη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles