24.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το Halide προσθέτει το «Neural Telephoto» για να προσφέρει βελτιωμένο ζουμ σε χρήστες iPhone που δεν είναι Pro

    Η δημοφιλής εφαρμογή κάμερας Halide παρουσίασε την υποστήριξη για το νέο εικονικό ζουμ 2x για το iPhone 14 Pro πέρυσι. Τώρα, με την πρώτη της ενημέρωση το 2023, η Halide λανσάρει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Neural Telephoto», η οποία βελτιώνει τις μεγεθυμένες φωτογραφίες για χρήστες iPhone που δεν είναι Pro.

    Ενώ όλα τα μοντέλα iPhone Pro διαθέτουν τηλεφακό για οπτικό ζουμ, τα κανονικά μοντέλα iPhone έχουν μόνο ευρείς και υπερευρυγείς φακούς. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι φωτογραφίες με ζουμ έχουν περικοπεί μόνο ψηφιακά, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα χειρότερη ποιότητα σε σύγκριση με μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με τον τηλεφακό. Ωστόσο, το Halide θα βοηθήσει τώρα αυτούς τους χρήστες να τραβήξουν καλύτερες φωτογραφίες με ζουμ.

    Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Neural Telephoto χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να βελτιώσει την ποιότητα αυτών των περικομμένων φωτογραφιών. Έτσι, αντί να λαμβάνετε θολά αποτελέσματα, οι φωτογραφίες με ψηφιακή ζουμ θα φαίνονται πιο ευκρινείς με το Halide. Φυσικά, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο με τη λήψη φωτογραφίας με τηλεφακό, αλλά η δυνατότητα προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το ζουμ χρησιμοποιώντας την εγγενή εφαρμογή Κάμερα.

    Μπορείτε να κάνετε λήψη του Halide δωρεάν στο App Store, αν και η εφαρμογή απαιτεί συνδρομή. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια άδεια εφόρου ζωής για 59,99 $.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.