11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα επανακυκλοφορήσει το ανανεωμένο HomeKit Architecture στο iOS 16.4

    Η Apple στην επερχόμενη ενημέρωση iOS 16.4 θα επαναφέρει την ανανεωμένη αρχιτεκτονική HomeKit που είχε αρχικά σχεδιάσει τον Δεκέμβριο λόγω εκτεταμένων προβλημάτων, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το MacRumors.

    Ο κώδικας υποστήριξης υποδεικνύει ότι η Apple είναι έτοιμη να επαναφέρει την ενημερωμένη Αρχιτεκτονική Home που κυκλοφόρησε με την ενημέρωση iOS 16.2, μόνο για να αποσυρθεί μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία λόγω σφαλμάτων και προβλημάτων εγκατάστασης.

    Εκείνη την εποχή, η Apple είπε ότι η αφαίρεση ήταν προσωρινή και ότι η επιλογή αναβάθμισης θα επέστρεφε σύντομα, αλλά οι νέες αναφορές κώδικα που ανακαλύφθηκαν από τον Nicolás Álvarez (@nicolas09F9) υποδεικνύουν ότι η αρχιτεκτονική θα επιστρέψει πράγματι με την κυκλοφορία του iOS 16.4, ξεκινώντας από την πρώτη έκδοση beta που θα μπορούσε να φτάσει αυτή την εβδομάδα.

    Η Apple λέει ότι η ενημέρωση βελτιώνει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας μεταξύ έξυπνων οικιακών αξεσουάρ και συσκευών Apple και είναι κάτι πάνω στο οποίο η Apple εργάζεται από τότε που ανακοινώθηκε το iOS 16 στο WWDC τον Ιούνιο του 2022.

    Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Αρχιτεκτονική Home, έκανε ορισμένες συσκευές HomeKit να εξαφανιστούν από τις ρυθμίσεις του HomeKit ή να κολλήσουν σε κατάσταση “διαμόρφωσης/ενημέρωσης”. Αυτό είχε επίσης ως αποτέλεσμα να αποτύχουν οι προσκλήσεις για κοινή χρήση του σπιτιού με άλλους και κατέρριψε την ασφαλή εγγραφή βίντεο του HomeKit για ορισμένους χρήστες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.