17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Game of Thrones Beyond the Wall RPG έρχεται στο iOS

    Το Game of Thrones Beyond the Wall είναι το νέο επίσημο mobile παιχνίδι που είναι βασισμένο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Χρονικά ο τίτλος τοποθετείτε σε καταστάσεις πριν από αυτές που γνωρίσαμε στην τηλεοπτική σειρά.

    Ο τίτλος είναι RPG με μάχες τακτικές αλλά και άλλα χαρακτηριστικά. Η κυκλοφορία του θα γίνει αργότερα μέσα στον χρόνο τόσο στην πλατφόρμα του iOS όσο και σε αυτή του Android.

    H GAEA και η HBO σε συνεργασία με την Behaviour Interactive φέρνουν το Game of Thrones Beyond the Wall. H Behaviour Interactive είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα στούντιο προγραμματιστών μιας και έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών με 200 εκατομμύρια παίχτες παγκοσμίως. Πίσω από τον νέο τίτλο βρίσκεται ο creative director του Star Wars Galaxy of Heroes.

    Όπως αναφέραμε και στην αρχή ο τίτλος μας μεταφέρει μερικές δεκαετίες πριν την τηλεοπτική σειρά με τον Lord Commander Brynden Rivers να κάνει μια εξερεύνηση εκτός του μεγάλου τοίχους. Οι παίχτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της Night Watch φρουράς σε μια προσπάθεια να προστατέψουν το Westeros ενώ παράλληλα ενσωματώνουν περισσότερους χαρακτήρες στην δυναμική τους.

    Όποιος κάνει προ εγγραφή στο Game of Thrones Beyond the Wall στο επίσημο site θα λάβει μπόνους χαρακτήρες και αντικείμενα καθώς και άλλα καλούδια. Για τώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος κάποια στιγμή μέσα στο 2019 στο App Store.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles