20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Futurama επιστρέφει ως ένα iOS παιχνίδι

    futurama

    Οι φίλοι του Futurama και μέσα σε αυτούς και εμείς απογοητεύτηκαν όταν η πετυχημένη αυτή σειρά έλαβε τέλος. Σήμερα έχουμε όμως ευχάριστα νέα μιας και ένα νέο iOS παιχνίδι που θα μας μεταφέρει σε αυτό τον φανταστικό καρτούν κόσμο είναι στην διαδικασία development.

    H Fox σε συνεργασία με τον Γερμανό προγραμματιστή Wooga θα δημιουργήσουν τον τίτλο με την ονομασία Futurama: Game of Drones … 

    “Το παιχνίδι μεταφέρει τους παίχτες σε ένα ταξίδι με τα μέλη του Planet Express και σε μια μάχη με του MomCo. Μεταφορά επικίνδυνων φορτίων σε άσχημες περιοχές και κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και μια σειρά από puzzles υπόσχονται μια ατελείωτη δράση στο Futurama universe” αναφέρουν οι δημιουργοί του.
    Ο τίτλος – δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του – αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατός μιας και βρίσκουμε μεγάλα ονόματα του χώρου πίσω από αυτόν όπως οι Dave Grossman (Secret of Monkey Island, The Wolf Among Us), Jonathon Myers (Game of Thrones: Ascent) αλλά και του Patric M. Verrone που ήταν στην ομάδα των σεναριογράφων την σειράς FUTURAMA.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles