17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Facebook Messenger επιτέλους ενσωμάτωσε το 3D Touch Peek and Pop

    FAcebook-Messenger-3D-Touch-silver-iPhone-screenshot-002-593x397

    Κάλιο αργά παρά ποτέ. Οι 3D Touch χειρονομίες είναι πλέον διαθέσιμες και ενεργοποιημένες στην εφαρμογή Messenger του Facebook. Η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής φέρνει υποστήριξη του γνωστού πλέον Peek and Pop χαρακτηριστικού στο iPhone 6S  και iPhone 6S Plus.

    FAcebook-Messenger-3D-Touch-silver-iPhone-screenshot-003-593x397

    Με την χρήση πλέον του 3D Touch μηχανισμού οι χρήστες μπορούν να πιέσουν κάποιο αντικείμενο στην συνομιλία τους και έτσι να έχουν μια γρήγορη προεπισκόπηση από αυτή.

    FAcebook-Messenger-3D-Touch-silver-iPhone-screenshot-001-593x767

    Η Facebook στο συνοδευτικό κείμενο της αναβάθμισης αναφέρει πως οι χρήστες μπορούν να έχουν προεπισκόπηση στις επαφές τους, συνομιλίες τους, φωτογραφίες, βίντεο και τοποθεσίες μέσα πάντα από την εφαρμογή του Messenger.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles