21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το Dropbox παρουσιάζει την νέα του iPhone εφαρμογή με το όνομα Carousel

    Dropbox-Carousel-iPhone-screenshot-001

    Η Cloud storage startup Dropbox χθες παραχώρησε μια συνέντευξη τύπου και το μεγάλο highlight αυτής ήταν η παρουσίαση μιας νέας εφαρμογής που εστιάζει στην διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο με το όνομα Carousel.

    To Carousel παρουσιάστηκε ως το μέρος για όλες μας τις αναμνήσεις και έχει την βάση του στην startup εταιρεία που εξαγόρασε η Dropbox με το όνομα Snapjoy τον Δεκέμβριο του 2012. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη πάνω στην διαχείριση και τον διαμερισμό φωτογραφιών και βίντεο επιτρέποντας μάλιστα να κοινοποιήσετε εύκολα ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών με μια κίνηση από τον email λογαριασμό σας.

    Ως μια εφαρμογή διαχείρισης που σέβεται τον εαυτό της με το Carousel μπορείτε να κάνετε swipe της φωτογραφίες σας, να τις ζουμάρετε καθώς και να πλοηγηθείτε στις συλλογές σας με βάση την ημερομηνία αλλά και την τοποθεσία. Επίσης μεγάλο του χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι επιτρέπει αυτόματο back up αλλά και οργάνωση των φωτογραφιών σας. Υπάρχει τέλος η δυνατοτήτων και συνομιλιών με τους φίλους σας για την εκάστοτε φωτογραφία!

    Θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store δωρεάν εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles