16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Dr. Mario World λανσάρεται στο iOS τον επόμενο μήνα δωρεάν με in-app αγορές

    Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα πως το Dr. Mario World θα λανσαριστεί και επίσημα στο iOS και το Android στις 10 Ιουλίου. Ο τίτλος αρχικά ανακοινώθηκε πίσω τον Ιανουαρίου με την Nintendo να αναφέρει πως πρόκειται για ένα “action puzzle” τίτλο.

    Το Dr. Mario World είναι βασισμένο στο 1990 puzzle τίτλο Dr. Mario και επιτρέπει στους παίχτες να κάνουν ταύτιση διαφορετικών χρωμάτων καψούλες και ιούς έτσι ώστε να εξαφανιστούν.

    • Match capsules with viruses and watch them disappear! Simply match three objects of the same color vertically or horizontally to clear them.
    • Luckily, Dr. Mario and friends have virus-busting skills, and you can use leftover half-capsules to strategically zero in on especially meddlesome viruses.
    • Take your time, because each puzzling configuration of viruses must be cleared using a limited number of capsules. Keep calm to plan your approach, and you’ll rid Dr. Mario’s world of viruses in no time!

    Μπορείτε να κάνετε προ εγγραφή του Dr. Mario World στο App Store σήμερα.

    Ο τίτλος είναι δωρεάν για λήψη με in-app αγορές που δεν είναι όμως υποχρεωτικές. H Nintendo αναφέρει πως χρειάζεται σύνδεση με το διαδίκτυο κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν μπορείτε να παίξετε τον τίτλο offline. Έχει σχεδιαστεί τόσο για το iPhone όσο και για το iPad.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles