20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Crash Detection καλεί βοήθεια για τρομακτικό ατύχημα με άλογα

    Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν από τη λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης του iPhone σε ένα θανατηφόρο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι και πέθαναν τέσσερα άλογα.

    Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στη 1:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα κοντά στον αυτοκινητόδρομο Batman στη Rowella της Τασμανίας. Ένα λευκό Ford Ranger έφυγε από τον αυτοκινητόδρομο και χτύπησε σε ένα κούτσουρο δέντρου, κυλώντας το συνδεδεμένο ρυμουλκούμενο που είχε μέσα άλογα.

    Πέντε επιβαίνοντες οχημάτων ηλικίας 14 έως 20 ετών μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο του Λόνσεστον για θεραπεία, ενώ ένας 18χρονος επιβάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Μελβούρνη έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, αναφέρει το ABC. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν μέλη της ομάδας Yoles Harness Racing Stables.

    Δύο από τα τέσσερα άλογα στο ρυμουλκούμενο πέθαναν αμέσως μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με την αστυνομία, με τα άλλα δύο να υποβάλλονται σε ευθανασία στο σημείο.

    Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά από τη συντριβή, με την ταχεία ανταπόκριση σε συνδυασμό αστυνομικών που έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή και ειδοποίησης από ένα iPhone 14. Η λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης ειδοποίησε την αστυνομία για μια πρόσκρουση, ενημερώνοντάς την για τις συντεταγμένες του ατυχήματος.

    Για το ίδιο το χαρακτηριστικό Crash Detection, η επιθεωρήτρια της αστυνομίας της Τασμανίας, Ruth Orr, τόνισε ότι σε μια «περίπτωση όπου οι άνθρωποι είχαν χάσει τις αισθήσεις τους σε μια σύγκρουση όπως αυτή, είναι σίγουρα κάτι που ειδοποιεί γρήγορα την αστυνομία».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.