19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η διαφημιστική καμπάνια της Apple TV+ με τον Timothee Chalamet συνεχίζεται με το «A Taste»

    Ο Timothee Chalamet επιστρέφει και πάλι με ένα άλλο Apple TV+ διαφημιστικό στο οποίο συνεχίζει να “πονάει” για τη δική του εκπομπή στην πλατφόρμα.

    Νωρίτερα τον Ιανουάριο, η Apple κυκλοφόρησε μια διαφήμιση με τίτλο “Call Me” που έδειχνε τον Timothee Chalamet να αισθάνεται εκτός επιτυχίας της Apple. Η νέα διαφήμιση που ονομάζεται “A Taste” δείχνει τον Chalamet να επαινεί το γούστο της Apple καθώς βλέπει διάφορες εκπομπές στο Apple TV+, συμπεριλαμβανομένου του “Ghosted”, το οποίο έχει ανακοινωθεί αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει.

    Στη συνέχεια λέει ότι το Apple TV+ «λείπει κάποιος» καθώς κοιτάζει εκπομπές στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας ένα iPad, όπως το «The Morning Show» με πρωταγωνίστριες την Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon και το «Loot» με πρωταγωνίστρια τη Maya Rudolph, πριν κοιτάξει μια ζωγραφιά στον τοίχο του εαυτού του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.