Sunday, May 19, 2024

Το Apple Watch Ultra διαθέτει 76% μεγαλύτερη μπαταρία από τη σειρά 8

Το Apple Watch Ultra διαθέτει 76% μεγαλύτερη μπαταρία σε σύγκριση με τη Σειρά 8 των 45 mm, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα σε μια κινεζική βάση δεδομένων πιστοποίησης.

Η πιστοποίηση, που εντοπίστηκε από το MySmartPrice, αποκαλύπτει ότι το Apple Watch Ultra διαθέτει μπαταρία 542 mAh. Το Apple Watch Series 8 45 mm διαθέτει μπαταρία 308 mAh, που αντιπροσωπεύει αύξηση 76% στο μέγεθος της μπαταρίας για το Apple Watch Ultra σε σύγκριση με το προηγούμενο μεγαλύτερο Apple Watch.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν επίσης ότι παράλληλα με το Apple Watch Series 8 διαθέτει την ίδια CPU με τις Σειρές 6 και 7, καθώς έχει επίσης το ίδιο μέγεθος μπαταρίας. Η 41mm Series 8 διαθέτει μπαταρία 282mAh, ενώ η Series 7 διαθέτει μπαταρία 284mAh. Η ελάχιστη διαφορά στο μέγεθος της μπαταρίας δεν κάνει κάποια διαφορά εδώ. Η 45mm Series 8 μοιράζεται επίσης το ίδιο μέγεθος μπαταρίας με τη σειρά 7 45mm.

Με το Apple Watch Series 8, η Apple υπόσχεται την ίδια ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς. Με το Apple Watch Ultra, η Apple λέει ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν έως και 36 ώρες κανονικής χρήσης και έως και 60 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε ένα Apple Watch.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.