Monday, May 20, 2024

Η Apple μοιράζεται λίστα με 12 λειτουργίες που επηρεάζονται από τη νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης του watchOS 9

Το watchOS 9 εισάγει μια νέα Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης για το Apple Watch Series 4 και νεότερη έκδοση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας απενεργοποιώντας ή περιορίζοντας ορισμένες λειτουργίες και αισθητήρες ενώ είναι ενεργοποιημένοι, όπως η συνεχής ενεργή οθόνη και η παρακολούθηση καρδιακού παλμού στο παρασκήνιο.

Σε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε σήμερα, η Apple εξήγησε συγκεκριμένες λειτουργίες που απενεργοποιούνται ή επηρεάζονται όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης:

Low Power Mode turns off these features
– Always On display
– Heart rate notifications for irregular rhythm, high heart rate, and low heart rate
– Background heart rate measurements
– Background blood oxygen measurements
– Start workout reminder

Low Power Mode turns off these features when your iPhone isn’t nearby
– Wi-Fi and cellular connections
– Incoming phone calls and notifications

Low Power Mode affects these features
– Making a phone call can take longer
– Background app refresh happens less frequently
– Complications update less frequently
– Siri can take longer to process a request
– Some animations and scrolling might appear less smooth

Για λόγους ασφαλείας, η Apple λέει ότι η ανίχνευση πτώσης συνεχίζει να λειτουργεί σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Για να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, σύρετε προς τα πάνω στην πρόσοψη του ρολογιού για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου, πατήστε το κουμπί ποσοστού μπαταρίας και ενεργοποιήστε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Όταν το ποσοστό της μπαταρίας ενός Apple Watch πέσει στο 10%, μια ειδοποίηση Low Power Mode ρωτά τους χρήστες εάν θέλουν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία. Η λειτουργία χαμηλής ισχύος απενεργοποιείται αυτόματα όταν ένα Apple Watch φορτίζεται στο 80%, εκτός εάν οι χρήστες το ενεργοποιήσουν χειροκίνητα για έναν καθορισμένο αριθμό ημερών.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.