20.6 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Τα benchmarks του AnTuTu για το iPhone 14 Pro δείχνουν δραματικές βελτιώσεις στην απόδοση

    Τα benchmarks στο AnTuTu για το iPhone 14 Pro δείχνουν δραματικές βελτιώσεις απόδοσης σε δοκιμές που έχουν σχεδιαστεί για να μιμούνται την πραγματική χρήση των συσκευών.

    Φέτος, μόνο τα δύο iPhone μοντέλων Pro έχουν το πιο πρόσφατο τσιπ της Apple – σε αυτήν την περίπτωση, το A16 Bionic, ενώ τα βασικά μοντέλα διατηρούν το ίδιο τσιπ A15 από τα τηλέφωνα του προηγούμενου έτους.

    Οι βαθμολογίες του Geekbench προορίζονται για τη μέτρηση της ακατέργαστης ισχύος και τα αποτελέσματα από το Geekbench 5 υποδηλώνουν ότι η βελτίωση στην απόδοση σε σχέση με τα μοντέλα του περασμένου έτους ήταν σχετικά περιορισμένη.

    Τα σημεία αναφοράς AnTuTu έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να προσδιορίζουν τις βελτιώσεις που μπορούν να αναμένουν οι ιδιοκτήτες να δουν στην πραγματική χρήση, αντί για την ακατέργαστη ισχύ που μετράται από το Geekbench. Η εταιρεία βαθμολογεί συσκευές για CPU, GPU, MEM και UX – μαζί με μια συνολική βαθμολογία.

    Το MySmartPrice αναφέρει τα αποτελέσματα, τα οποία το AnTuTu περιέγραψε ως μία από τις καλύτερες βελτιώσεις στην απόδοση της GPU για οποιοδήποτε τηλέφωνο εδώ και αρκετά χρόνια.

    Τα iPhone 14 Pro και 14 Pro διαθέτουν και τα δύο 6GB RAM και για τη δοκιμή, το AnTuTu χρησιμοποίησε τα μοντέλα 1TB. Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από ένα νέο τσιπ A16 Bionic. Το iPhone 14 Pro έχει εξασφαλίσει συνολική βαθμολογία 9.78.147 και το 14 Pro Max έχει εξασφαλίσει 9.72.936. Στις βαθμολογίες της CPU, το 14 Pro σημείωσε 2.46.572 και το 14 Pro Max σημείωσε 2.41.999.

    Το AnTuTu λέει ότι, σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro, οι βαθμολογίες του iPhone 14 Pro έχουν βελτιωθεί κατά 18,8%. Η απόδοση της CPU έχει αυξηθεί κατά 17% και η απόδοση της GPU έχει αυξηθεί κατά 28%. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η βελτίωση στην απόδοση της GPU είναι μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.