17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Apple Watch Series 8 μπορεί να είναι σε θέση να πει εάν έχετε πυρετό

    Το επερχόμενο Apple Watch Series 8 θα μπορεί να πει σε έναν χρήστη εάν πιστεύει ότι έχει πυρετό λόγω υψηλότερης από την κανονική θερμοκρασία σώματος χάρη σε έναν νέο ενσωματωμένο αισθητήρα, σύμφωνα με τον αξιόπιστο Mark Gurman του Bloomberg.

    Γράφοντας στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman λέει ότι το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, δεδομένου ότι ο αισθητήρας περνά τις εσωτερικές δοκιμές της Apple.

    Ο Gurman σημειώνει, ωστόσο, ότι πιστεύει ότι ο αισθητήρας είναι έτοιμος τόσο για την τυπική Σειρά 8 όσο και για ένα νέο «extreme μοντέλο» σχεδιασμένο για αθλητές. Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό ειδικό θερμόμετρο, το Apple Watch δεν θα δίνει στους χρήστες μια άμεση ανάγνωση της τρέχουσας θερμοκρασίας του σώματός τους, αλλά θα ειδοποιεί απευθείας τους χρήστες εάν εντοπίζει ότι έχουν πυρετό.

    Μπορείτε να περιμένετε μερικές νέες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας στο φετινό Apple Watch. Τον Απρίλιο, ανέφερα ότι η Apple στοχεύει να προσθέσει ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος στο μοντέλο της Σειρά 8, υποθέτοντας ότι η ικανότητα θα είναι δυνατή κατά τη διάρκεια των εσωτερικών δοκιμών. Τώρα πιστεύω ότι το χαρακτηριστικό είναι μια επιλογή τόσο για το τυπικό Apple Watch Series 8 όσο και για μια νέα ανθεκτική έκδοση που απευθύνεται σε αθλητές extreme sports.

    Εκτός από τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, το Apple Watch Series 8 αναμένεται να διατηρήσει τον ίδιο σχεδιασμό με το Apple Watch Series 7, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου επεξεργαστή με το Series 6 και 7. Ο Gurman σημείωσε σήμερα ότι το Apple Watch Series 8 ενδέχεται να περιλαμβάνει ενημερωμένες οθόνες στα μοντέλα ανώτερης κατηγορίας.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.