18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Έρχεται η 3η και τελευταία σεζόν του See στην Apple TV+

    Η post-apocalyptic σειρά See με τον Jason Momoa επιστρέφει στο Apple TV+ με την τρίτη και τελευταία σεζόν στα τέλη Αυγούστου. Η Apple TV+ προχώρησε στη κοινοποίηση ενός trailer για να πάρουμε μια γεύση από τις εξελίξεις που θα δούμε.

    Η τρίτη σεζόν μας μεταφέρει περίπου έναν χρόνο μετά την μάχη των δύο αδελφων Baba Voss (Jason Momoa) και Edo (Dave Bautista). Ο πόλεμος καλά κρατεί μεταξύ των δύο μεγάλων φατριών, καθώς γνωρίζουν πως όποιος ελέγξει την όραση που επιστρέφει μετά από αιώνες στην Ανθρωπότητα, τότε θα καταφέρει να κυριαρχήσει στον πλανήτη. Το θέμα είναι, ωστόσο, αν θα υπάρξει ζωή μετά από αυτήν την τελική μάχη, καθώς ένας επιστήμονας από τους Trivantian έχει αναπτύξει ένα νέο όπλο που απειλεί τα πάντα…

    Εκτός από τον Jason Momoa, πρωταγωνιστούν και οι Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Nesta Cooper, Olivia Cheng, Christian Camargo και Archie Madekwe. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 26 Αυγούστου 2022 και το See θα ολοκληρωθεί με το 8ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν στις 14 Οκτωβρίου 2022.

    Να θυμίσουμε πως το See ήταν από τις πρώτες και μάλιστα άκρως επιτυχημένες σειράς που έγιναν διαθέσιμες με την Apple TV+ υπηρεσία. Το σενάριο και η σκηνοθεσία μαζί με την άριστη δουλειά που έχει γίνει στην φωτογραφία γρήγορα κέρδισαν κοινό και κριτικούς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.