16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Watch κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Αγγλικό περιοδικό μόδας Style

    watermarked-1

    Ακολουθώντας τις Ευρωπαϊκές εμφανίσεις σε περιοδικά μόδας σε Γαλλία και Γερμανία το Apple Watch έκανε την εμφάνιση του και στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο περιοδικό Style. Σε ένα μάλιστα από τα εξώφυλλα τους περιοδικού που είναι σε κυκλοφορία φιγουράρει σε όλο του μεγαλείο.

    Μέσα στο ίδιο το περιοδικό καταλαμβάνει 3 σελίδες ενώ το μοντέλο που φοράει την 38mm Sport έκδοση του είναι η Guinevere Van Seenus.

    Screen Shot 2015-03-01 at 19.39.20

    Ο αρθρογράφος αναφέρει πως πως μπορεί να μην έχει την αίσθηση ενός Rolex πάρα αυτά μια σειρά από χαρακτηριστικά του μπορούν άνετα να φέρουν την επανάσταση στον χώρο και να κάνουν τους κατασκευαστές ρολογιών, ειδικά αυτών των μεσαίων κοστολογικά μοντέλων, να χάσουν τον ύπνο τους.

    “Ο Jony Ive έδωσε τον σωστό τόνο στο Apple Watch. Μοιάζει κομψό χωρίς υπερβολές και παρέχει 18 παρεμετροποιήσεις της αρχικής έκδοσης η όποια ήδη έχει 10 Sport επιλογές” αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

    Η τιμή του βασικού μοντέλου είναι στα $349 με το βασικό λουράκι. Μεταβολές σε αυτήν την κοστολόγηση ίσως έχουμε με τα διαφορετικά λουράκια που θα λανσάρει η Apple στην αγορά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles