15.1 C
Athens
Monday, March 18, 2024
More

    Το Apple Music Classical προωθείται με τηλεοπτική διαφήμιση μετά την διάθεση του στο ευρύ κοινό

    Μετά την κυκλοφορία του Apple Music Classical, κυκλοφόρησε η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση για την υπηρεσία ροής κλασικής μουσικής. Το βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων περιλαμβάνει την πιανίστα Alice Sara Ott και τη μαέστρο Karina Canellakis να ερμηνεύουν το Νο. 1 Κοντσέρτο για πιάνο του Μπετόβεν.

    Το Apple Music Classical είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη στο App Store σε όλο τον κόσμο. Η Apple τόνισε την κυκλοφορία με ένα δελτίο τύπου σήμερα.

    “Το Apple Music Classical είναι μια αποκλειστική εφαρμογή που είναι εξαιρετική για τους ειδικούς της κλασικής μουσικής καθώς και για οποιονδήποτε είναι νέο στην κλασική μουσική, με τη μεγαλύτερη επιλογή κλασικής μουσικής στον κόσμο, τις καλύτερες δυνατότητες αναζήτησης και περιήγησης, την πιο premium εμπειρία ήχου με το Spatial Audio , και χιλιάδες αποκλειστικές ηχογραφήσεις», δήλωσε ο επικεφαλής της Apple Music, Oliver Schusser.

    Το Apple Music Classical προσφέρει πάνω από πέντε εκατομμύρια κομμάτια κλασικής μουσικής και περιλαμβάνεται σε μια τυπική συνδρομή Apple Music χωρίς επιπλέον κόστος. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone με iOS 15.4 ή μεταγενέστερη έκδοση, χωρίς διαθέσιμη έκδοση για iPad και μια εφαρμογή Android να έρχεται σύντομα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.