21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η ενημέρωση υποστήριξης της Philips Hue Bridge με Matter φαίνεται να έχει καθυστερήσει

    Η εταιρεία φωτισμού Signify έχει υποδείξει ότι η ενημέρωση λογισμικού της που φέρνει την υποστήριξη Matter στο Philips Hue Bridge δεν θα εμφανιστεί το πρώτο τρίμηνο του 2023 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

    Όταν το Matter κυκλοφόρησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2022, η Philips Hue δήλωσε υποστηρικτής του νέου προτύπου έξυπνου σπιτιού. Εκείνη την εποχή, η Signify είπε ότι μια ενημέρωση λογισμικού που θα έφερνε συμβατότητα στη σειρά Philips Hue ώστε να είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες το πρώτο τρίμηνο του 2023, το οποίο ολοκληρώνεται αυτήν την Παρασκευή.

    Ωστόσο, ανταποκρινόμενη σε αίτημα του hueblog.com τη Δευτέρα για περισσότερες πληροφορίες, η εταιρεία πρόσφερε την ακόλουθη ενημέρωση:

    Για την κυκλοφορία του Matter, συνεργαζόμαστε με πολλούς συνεργάτες στον κλάδο των έξυπνων κατοικιών. Με τη Philips Hue, εστιάζουμε πάντα στην ποιότητα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Επομένως, θα χρειαστούμε λίγο περισσότερο χρόνο από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί για την ενημέρωση λογισμικού του Philips Hue Bridge προτού τη διαθέσουμε σε όλους τους καταναλωτές. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία της ενημέρωσης λογισμικού Matter.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.