13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το AirPower ακυρώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά παραμένει στον μακροπρόθεσμο οδικό χάρτη της Apple

    Η Apple ακύρωσε το προγραμματισμένο αξεσουάρ AirPower πριν από τέσσερα χρόνια αυτήν την εβδομάδα, αλλά μια παρόμοια λύση λέγεται ότι παραμένει στον μακροπρόθεσμο οδικό χάρτη της εταιρείας.

    Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση του iPhone X το 2017, το AirPower ήταν ένα matt ασύρματης φόρτισης που σχεδιάστηκε για τη φόρτιση θήκης iPhone, Apple Watch και AirPods ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από τη θέση κάθε συσκευής. Η Apple είπε ότι το αξεσουάρ θα γινόταν διαθέσιμο το 2018, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ και τελικά ακυρώθηκε σε μια σπάνια κίνηση από την Apple.

    «Μετά από πολλή προσπάθεια, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η AirPower δεν θα επιτύχει τα υψηλά μας στάνταρ και ακυρώσαμε το project», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής μηχανικός υλικού της Apple, Dan Riccio, σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2019. «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η το μέλλον είναι ασύρματο και δεσμευόμαστε να προωθήσουμε την ασύρματη εμπειρία».

    Η Apple δεν παρείχε ποτέ συγκεκριμένο λόγο για την ακύρωση, αλλά πιστεύεται ότι τα αλληλεπικαλυπτόμενα πηνία φόρτισης μέσα στο AirPower οδηγούσαν συχνά σε υπερθέρμανση.

    Στο ενημερωτικό του δελτίο τον περασμένο Οκτώβριο, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι ένα αξεσουάρ που μοιάζει με AirPower «θα πραγματοποιηθεί τελικά», αλλά μπορεί να είναι χρόνια μακριά. Εν τω μεταξύ, το μόνο matt φόρτισης πολλαπλών συσκευών που πωλείται από την Apple είναι ο φορτιστής MagSafe Duo, ο οποίος λειτουργεί μόνο με δύο συσκευές ταυτόχρονα και απαιτεί σταθερή θέση για τις συσκευές κατά την φόρτιση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.