13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το App Tracking Transparency χαρακτηριστικό της Apple οδήγησε τους διαφημιστές να στοχεύουν Android χρήστες

    Με το χαρακτηριστικό Tracking Transparency της Apple να είναι πλέον διαθέσιμο εδώ και κάποιους μήνες, οι διαφημιστές ξεκίνησαν να αλλάζουν τα πλάνα εξόδων τους. Μια νέα αναφορά δείχνει πως οι τιμές για mobile διαφημίσεις που στοχεύουν τους iOS χρήστες έχουν πέσει ενώ οι τιμές για τους Android χρήστες έχουν ανέβει.

    Να υπενθυμίσουμε πως η Apple με την iOS 14.5 έφερε αυτό το χαρακτηριστικό και σύμφωνα με την αναφορά σήμερα 2 εβδομάδες μετά οι διαφημιστές ξεκίνησαν να ξοδεύουν περισσότερα στην Android πλατφόρμα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal, “οι τιμές για τις mobile διαφημίσεις για τους iOS χρήστες έχουν πέσει ενώ την ίδια στιγμή οι τιμές για τους Android χρήστες έχουν ανέβει σημαντικά”.

    Οι βιομηχανία των διαφημίσεων πίστευε από την πρώτη στιγμή πως οι χρήστες θα επέλεγαν μέσω του χαρακτηριστικού της Apple να μην γίνεται καταγραφή των δεδομένων τους για διαφημιστικούς σκοπούς και τελικά και το σημερινό δημοσίευμα επαληθεύει αυτό ακριβώς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.