21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Σύμφωνα με την παραγωγική αλυσίδα της Apple τα 2021 iPhones θα ονομάζονται iPhone 13

    Μια νέα αναφορά από την παραγωγική αλυσίδα της Apple δίνει απάντηση στο πως θα ονομάσει η Apple τα 2021 iPhone της που αναμένουμε να δούμε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο.

    Αν και πολλοί τα ανέφεραν ως τώρα ως iPhone 13 είχαν ξεκινήσει και συζητήσεις για διαφορετική ονομασία….

    Κάποιοι λοιπόν πίστευαν πως και με βάσει τις αλλαγές που θα φέρουν θα έχουμε μια S χρονιά και έτσι το όνομα θα ήταν iPhone 12S. Άλλοι θεωρούσαν πως το νούμερο 13 είναι άτυχο και πως η Apple μπορεί να το άφηνε πίσω της ή ακόμη και να σταματούσε την αρίθμηση σε κάθε νέα iPhone σειρά χρησιμοποιώντας απλά το όνομα iPhone και την χρονιά που κυκλοφόρησε όπως κάνει ήδη στα Macs και στα iPads.

    To σημερινό δημοσίευμα όμως λέει πως τελικά θα έχουμε την ονομασία iPhone 13.

    Apple’s new iPhone this year has entered the countdown stage of stocking, and the supply chain has reported that this year’s new phone will be named iPhone 13.

    Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως η Foxconn θα δεχτεί το μεγαλύτερο όγκο των παραγγελιών της iPhone 13 σειράς με την Pegatron να αναλαμβάνει εκείνες της παραγγελίες των iPhone 13 mini.

    Ένα δεύτερο ερώτημα είναι το πότε θα κάνουν την εμφάνιση τους τα 2021 iPhones. Κάποτε αυτό ήταν εύκολο να το προβλέψει κάποιος μιας και από το iPhone 5 μέχρι και το iPhone 8 όλα τα νέα μοντέλα παρουσιάζονταν τον Σεπτέμβριο. Τα πράγματα άλλαξαν με την έλευση του iPhone X και έκτοτε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια μοντέλα θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

    Το σημερινό δημοσίευμα τονίζει πως οι παρουσιάσει θα γίνουν τον Σεπτέμβριο φέτος και πως οι προμηθευτές θα ξεκινήσουν τις αποστολές των παραγγελιών το τρίτο τρίμηνο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.