13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το πρώτο iPhone 12 mini hands on δείχνει τον νέο 5.4 ιντσών σχεδιασμό με λεπτομέρεια αν και το βίντεο αφαιρέθηκε άμεσα

    Το iPhone 12 mini δεν είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία ακόμη αλλά ένας YouTuber κατάφερε να το έχει και να παρουσιάσει ένα hands on αυτού. Το βίντεο βέβαια αφαιρέθηκε πολύ γρήγορα αλλά έχουμε μια σειρά από screenshots.

    Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως οι προ παραγγελίες ξεκινάνε στις 6 Νοεμβρίου και οι πρώτες αποστολές της συσκευής θα γίνουν στις 13 Νοεμβρίου.

    Το βίντεο που αφαιρέθηκε ήταν 40 λεπτών και έδειχνε πολλές από τις σχεδιαστικές και όχι μόνο αλλαγές που έχει κάνει η Apple. Η συσκευή ήταν στον λευκό χρωματισμό και συγκρίθηκε δίπλα στα iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

    To iPhone 12 mini έρχεται με μια 5.4 ιντσών οθόνη και στο εσωτερικό του έχουμε χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του 6.1 ιντσών iPhone 12. Η Apple κατά την παρουσίαση του τόνισε πως το iPhone 12 mini έχει μια μεγαλύτερη οθόνη από το 4.7 ιντσών iPhone SE αλλά η υπογραφή του σχεδιαστικά είναι μικρότερη εξαιτίας του edge-to-edge σχεδιασμού του. Η ανάλυση της οθόνης του είναι 2340×1080 στα 476 pixels-per-inch.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.