19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το νέο iPad mini μπορεί να τρέχει αλγόριθμους μηχανικής μάθησης πιο γρήγορα και από ένα iMac Pro

    Το νέο iPad mini της Apple έχει ήδη κερδίσει τους πάντες με την ισχύ που έχει και το πως μπορεί να διαχειριστεί οτιδήποτε και αν του δώσεις. Φαίνεται μάλιστα πως είναι τόσο γρήγορο που μπορεί να κάνει κάποιες ενέργειες μηχανικής μάθησης γρηγορότερα και από ένα iMac Pro όπως αναφέρει η Pixelmator.

    Τους αριθμούς αυτούς κοινοποίησε σε ποστ η Pixelmator τονίζοντας και την βελτίωση του Super Resolution χαρακτηριστικό της εφαρμογής.

    Φαίνεται λοιπόν πως το μικρό tablet της Apple είναι το καλύτερο για να κάνει upscaling εικόνες ακόμη και από ένα iMac Pro.

    For this test, a 300,000 pixel image was upscaled to three times its original size. The iPad mini was tested on iOS 15.

    Φυσικά το iPad mini δεν είναι η μόνη συσκευή που είναι γρηγορότερη πλέον από το 2017 iMac Pro αυτή την στιγμή – και το εντυπωσιακό M1 MacBook Air επίσης είναι γρηγορότερο. Απλά σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως ένα τόσο μικρό tablet μπορεί να κάνει κάποια πράγμα γρηγορότερα από ένα iMac που είχε στόχο τους επαγγελματίες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.