15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα Apple Watch Series 7 φημολογούνται πως θα έρθουν στην αγορά στα μέσα Οκτωβρίου

    Τα Apple Watch Series 7 ανακοινώθηκαν στο event της Apple τον Σεπτέμβριο μαζί με τα νέα iPhone 13 και τα νέα iPad μοντέλα. Πάρα αυτή ακόμη δεν έχουν γίνει διαθέσιμα για αγορά ενώ η Apple δεν έχει δώσει ακόμη κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

    Σύμφωνα με τον Jon Prosser το επομένης γενιάς Apple Watch αναμένεται να κάνει την επίσημη πρώτη του στην αγορά τον Οκτώβριο.

    Ο Prosser κοινοποίησε μια αναφορά που βασίζεται σε πηγές κοντά σε αυτή την κυκλοφορία που του είπαν πως τα Apple Watch Series 7 θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Μάλιστα αναφέρει πως οι προ παραγγελίες μπορεί να ξεκινήσουν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα.

    Έχει ενδιαφέρον επίσης πως η Hermès που συνεργάζεται με την Apple θα φέρει τα δικά της custom μοντέλα μέσα στον Οκτώβριο έχοντας αναφέρει σε πελάτες της πως οι προ παραγγελίες για τα Hermès Series 7 θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου του 2021.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.