19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το νέο Home feed του YouTube είναι έξυπνο και εντυπωσιάζει

    YouTube-for-iOS-Home-page-redesign-teaser-001

    H Google ανακοίνωσε σήμερα πως η mobile εφαρμογή του YouTube τόσο στο iOS αλλά και στο Android θα δεχτεί έναν ανασχεδιασμό. Το νέο Home Feed της εφαρμογής θα έχει λοιπόν μια πιο μινιμαλιστική  και καθαρή εμφάνιση.

    Το πιο σημαντικό όμως είναι πως χάρη σε έναν νέο αλγόριθμο νευρωνικού δικτύου το περιεχόμενο που σας προτείνει θα είναι πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

    Από την μια λοιπόν έχουμε πιο καθαρά βίντεο και έναν όμορφο σχεδιασμό στα εικονίδια του Home Feed και από την άλλη όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή αυτή θα μαθαίνει από εσάς και θα σας προτείνει όλο και πιο σχετικό περιεχόμενο με τα ενδιαφέροντα σας.

    Η αναβάθμιση αυτή θα αρχίσει σταδιακά από απόψε χωρίς η ίδια η εφαρμογή να χρειαστεί αναβάθμιση.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles