20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το κρύσταλλο από ζαφείρι του Apple Watch Ultra σε σύγκριση με άλλα έξυπνα ρολόγια σε δοκιμή αντοχής

    Ακριβώς όπως τα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα του Apple Watch, το Apple Watch Ultra διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι για να καλύψει την οθόνη. Δεδομένου ότι το ζαφείρι είναι ένα από τα πιο σκληρά ορυκτά που είναι γνωστά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το ξύσετε – γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ρολόγια υψηλής ποιότητας. Αυτή τη φορά, το JerryRigEverything δοκίμασε το κρύσταλλο από ζαφείρι του Apple Watch Ultra για να το συγκρίνει με άλλα smartwatches που έχουν επίσης κάλυμμα από ζαφείρι.

    Ο YouTuber, ο οποίος είναι γνωστός για τις δοκιμές αντοχής με ηλεκτρονικές συσκευές, δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο μετρά τη σκληρότητα του καλύμματος από ζαφείρι του Apple Watch Ultra καθώς και του Galaxy Watch 5 της Samsung και του Garmin Fenix ​​7. Ο κύριος σκοπός του δοκιμή ήταν να μάθουμε αν αυτά τα τρία ρολόγια έχουν όντως κρύσταλλο ζαφείρι όπως προωθείται από τις εταιρείες.

    Δείτε τι αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.